Ljusterö Golfklubb

Klubbgemenskap

Klubben

Det är få klubbar som har en så härlig klubbgemenskap som Ljusterö GK. På klubbens veranda möts golfare med olika bakgrund men med den gemensamma passionen för golfen. På Ljusterö är miljön i och kring klubbhuset minst lika viktig som banan och varje år ordnas flera trevliga aktiviteter och tävlingar. Ljusterö har en unik klubbmiljö där alla kan känna sig hemma och är du inte medlem är du varmt välkommen att bli.

 

Ljusterö Golfklubb bildades 12 november 1991. Banan ägs av Ljusterö Golf AB med vilken klubben har avtal. Klubben är sedan januari 1992 fullvärdig medlem i Svenska Golfförbundet (SGF).

Aktiviteter

Förutom golf och tävlingar ordnar vi andra sociala trevligheter i klubben. Vi planerar för en smakfulla ost-och vinprovningar eller choklad eller något annat gott.

 

Tisdagsgolfen för damerna är sociala tillfällen med golf med trevliga golfvänner och vid några tillfällen är det tävling, i lag och individuellt.
White Lady kommer att locka många utsmyckade golfdamer till en härlig samvaro med överraskningar.

 

En Sommarfest blir det någon gång i juli. Temat avslöjas vid inbjudan, men god mat och dryck ackompanjerad av sociala tävlingar och musik.

 

Säsongen startas med en gemensam vårstädning av banan i anslutning till vårmöte med korvgrillning som belöning.

 

Vi tar gärna emot tips och önskemål på aktiviteter som gör vår redan goda klubbkänsla ännu bättre.

Hör av dig med tips och idéer till Christer Sjöberg eller Ingrid Leitzler.